Vsebina vaše košarice

ISKANJE PO TRGOVINI:

Elektronska obvestila

Če želite biti nekaj-krat letno obveščeni o "ŽELOD-ovih" novostih, zanimivostih in ugodnostih preko E-obvestil, ne zapuščajte strani brez, da VPIŠETE vaš E-naslov v spodnji okvirček in kliknite Prijava.

Novice

Želod po nabiralniško + RECEPT za želodove rumove rogljičke
Četrtek, 26. november 2020

Želod po nabiralniško + RECEPT za želodove rumove rogljičke

Pozdravljeni,
moje "poti" so se križale z nabiralko in raziskovalko Katjo Rebolj. Več o njenem delu si lahko preberete na www.katjarebolj.com...

Več

Ali ste pripravljeni rasti?
Četrtek, 19. november 2020

Ali ste pripravljeni rasti?

Pozdravljeni,
čas je takšen, da smo prisiljeni v razmišljanje kako naprej. Zapis Anje Kastelic (ki je bil objavljen že aprilu 2020, v prvem Corona ...

Več

Kje nas najdete


ŽELOD.SI, Irena Ekart s.p.

Obrežna ulica 1, 2000 Maribor

e: info@zelod.si,   


Odkup želoda?
Četrtek, 01. november 2018

Odkup želoda?

Pozdravljeni,

letos je bilo očitno veliko želoda. Zato sem v mesecu oktobru, kar nekajkrat, dobila zastavljeno vprašanje: Ali odkupujem želod?

Odgovor je bil vedno negativen. Vendar pa sem si, že od samega začetka, želela imeti Slovenski produkt. Zato sem pričela resno razmišljati v tej smeri. In nekje je treba začeti.
Torej. Ker obstaja razlika med privatno in poslovno rabo (vse od nabiranja v gozdu do predelave) želoda, je potrebno urediti kar nekaj formalnosti.

Samo nabiranje želoda vzame veliko časa, zato je odločitev za odkup na pravem mestu. Če bi vas ali pa kogar koli, ki ga poznate zanimal odkup želoda, lahko je/ste lastnik gozda ali pa tudi ne, mi pošljite mail na info@zelod.si s kontaktnimi informacijami. 
Ko bom imela, predvidoma, v naslednjem letu-2019 vse prevno-formalno urejeno, pa vse zainteresirane kontaktiram, da se dogovorimo za nadaljne korake.

Želim vam lep in prijeten četrtkov dan.

Lp, Irena

Novo v trgovini

ŽELODOVA KAVA

Želodova kava pod blagovno znamko ŽELOD.SIvsebuje 100% nežno pražen in fino mleti želod (Quercus ithaburensis ).Zakaj bi...

Spletna cena: 7,50 €

ŽELODOVA MOKA

Želodova moka pod blagovno znamko ŽELOD.SI vsebuje 100% termično obdelan in fino mleti želod (Quercus ithaburensis)...

Spletna cena: 9,80 €

Spletno trgovino poganja - Moja Košarica

NULL